Pregled (trailer) pogledajte ispod teksta.

Ogromne novosti smo dobili sa ovogodišnjeg E3 sajma ali ona koja vjerovatno nas trenutno najvinše interesuje jest JUMP FORCE igra koja je tek najavljena. Do sada nije bilo apsolutno nikakve vijesti o ovoj igri. Bandai je uspio uspješno da prikrije sve do samog oficijalnog objavljivanja.

Kako do sada saznajemo u  ovoj igri će Shonen Jump heroji spojiti snage da spase našu planetu . Da dobro ste pročitali ne planetu iz njihovih priča nego našu planetu zemlju. I ako nisu davali još puno detalja izgleda da se neka katastrofa dogodila i da je zbog toga došlo do spajanja univerzuma iz Shonen Jump priča sa našim svijetom. Borbe će se odvijati na našoj planeti a jedno potvrđeno mjesto je New York. Za sada iz trailera možemo vidjeti likove iz Dragon Ball Z, Naruto, One piece i Death note. Kako kažu glavni fokus igre će biti borbe ali da neće zapostaviti i dobru priču i da je to jedan od razloga zašto vidimo i Death note likove.

 

Također imamo nešto i Gameplay-a

Ostavite komentar šta mislite o igri do sada i šta očekujete. I da li mislite da je ovo korak prema više Crossover igrica pa možda i animea i mangi u budoćnosti a pošto su sada u našem realnom svijetu da li će biti Crossovera sa DC i Marvel herojima.

 

~Saber

Advertisements