Michael Gracey ( The Greatest Showman) koji radi na priči za Naruto film za koji je Lions gate kupio prava za proizvodnju je nedavno izjavio kako on i ekipa rade da bi napravili priču koja će čak i Masashi Kishimotoa oduševiti. Rekao je kako je upoznat sa situacijom dosadašnjih pokušaja da Hollywood pretvori anime u live action koji nisu prošli najbolje. Zbog toga su odlučili da neće ni pomisliti da krenu u produkciju dok ne naprave priču koja će dobiti dopuštenje Kishimotoa.

On je također izjavio :Ne znam da li će to biti moj sljedeći film. Znate Kishimoto koji je kreirao originalnu seriju je genije. Mnogo Hollywood adaptacija od popularnih mangi jednostavno ne urade to dobro, a za mene je mnogo važno da ako ću ja raditi na Naruti da radim zajedno sa Kishimotom i dobiti priču da kada je on pogleda da bude uzbuđen zbog nje. Jer tko bolje zna taj svijet nego osoba koja ga je kreirala.

Gracey je također dodao i : Kako tvari za sada stoje za mene još radimo na priči. Jer dok ta priča ne dostigne level gdje sam i ja uzbuđen zbog nje ja nemam planove da uništim tako dobru seriju (mangu) kao što je bilo slučajeva prije. Ali ono što mislim da je dobro je to što su svi na istome u ovom procesu od Linsgate do producenata svi shvataju koliko je važan ovaj projekat, a meni je to stvano drago i sviđa mi se posao koji mi je dat. U ovom trenutku nitko neće krenuti u produkciju dok ne pronađemo nešto što će nas sve uzbuditi. Da li će ovo biti moj sljedeći film ili ne vidjet ćemo.

~Saber

 

Advertisements