Samurai Flamenco

Žanr: Akcija/Drama
Broj Epizoda: 22
Datum Izlaska: 2013

Hazama Masayoshi sanja da postane superheroj poput onih na televizijskim emisijama koje je gledao kao dete. Uprkos tome što nema super moći, ludog bogatstva ili tajnih tehnika, on odlazi na ulice kako bi se borio protiv kriminala i doneo pravdu svetu. Na jednom od njegovih izleta, otkriva ga Goto Hidenori, policajac. Umesto da ga proglasi ludim, Goto pokušava da ga razume i ako mu ne uspeva, pomaže mu, pušta ga da nastavi da se pretvara da je superheroj, brinući se da ga ne ubiju.

Ova serija je veoma komforna slice of life priča, koja seče brutalnost svojim ludilom. Likovi su odlični i jako simpatični, animacija je savršena kada se serija fokusira na dramu, ali se raspada u akcionim sekvencama. Iako je imala zaista dobar početak, i neke od veoma jedinstvenih aspekata, prosto nije uspela da zadrži kvalitet i ispadne  nešto više, tako da je za mnoge ovo loš ekperiment. Ukupna ocena koju dajem za ovaj anime je 6/10.

BeFunky Collage

 

 

1 Comment

  1. I have noticed you don’t monetize your blog, don’t waste
    your traffic, you can earn extra bucks every month because
    you’ve got hi quality content. If you want to know how to make extra $$$, search for: Boorfe’s tips best adsense alternative

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s