Novi Anime pod imenom Beatless nam stiže u Januaru 2018. Anime je baziran na Novelu koji je napisan od Satoshi HASE a ilustracije su nacrtane od redjuice (Guilt Crown, Empire of corpses)

Priča :

Sa stvaranjem Ultra naprednih AI (umjetna inteligencija) koja daleko nadmašuje ljudsku, ljudi nisu u stanju razumjeti materijale koji su daleko bolji od ljudske tehnologije.Lacia i hIE koji imaju uređaj u obliku crnog sanduka su jedni od ovih. U tradicijalnom momak upoznaje curu smislu 17-godišnji Arato Endo upoznaje Ai pod imenom Lacia.zbog kojeg razloga su ova stvorenja stvorena . Kako se zadesio u sredini ovog pitanja Arato donosi odluku…

Još uvijek nemamo pregleda za anime tako da nisam siguran koliko dobru priču da očekujem. Ali ono što mi je privukli pažnju na ovaj anime jeste dizajn za likove. Moram priznati da su mi se odmah svidjeli, i ako anime ne bude dobar siguran sam da ću rado isprobati nacrtati neke od likova . Također želim ponovo privući pažnju na to da su ovi likovi nacrtani od istog ilustratora koji je nacrtao Guilt Crown.

Ispod možete vidjeti neke od likova :

beatless_wp_WIT1_1920x1080.jpgimg_arato.jpgimg_ryo.jpgimg_yuka.jpgbeatless_wp_WIT2_1920x1080.jpg

img_lacia.jpgimg_kouka.jpgimg_snowdrop.jpg

 

Advertisements